Qui som

MCPISOSBARCELONA va néixer amb l'ànim i la idea de ser diferents en el ram immobiliari, en un moment en què el sector necessitava reinventar-se i fer un gir, per poder adequar-nos a les noves necessitats i realitats dels nostres clients.

Som una immobiliària puntera, dinàmica, que posa tot el seu experimentat equip humà amb una dilatada experiència professional a la seva disposició per escoltar i atendre totes les seves necessitats com a client.

Un equip el d'MCPISOSBARCELONA que se sent empresa, que estima la seva feina. Un equip on el tarannà i motor és la transparència i l'honestedat, qualitats que marquen el nostre dia a dia i la nostra manera de fer i de treballar, qualitats que entenem imprescindibles per a poder exercir la professió.

MCPISOSBARCELONA ens vam plantejar des d'un inici què era el que volíem oferir als nostres clients, i la resposta va ser que volem oferir un servei professional més humanitzat i personalitzat, més proper, més de tu a tu, buscant com a tret diferenciador no només que el client quedi satisfet; ens vam posar una fita més alta, busquem l'excel•lència en tota la nostra feina. I la nostra cartera de clients satisfets i fidels són el nostre actiu més valuós, el nostre millor boca-orella.

A MCPISOSBARCELONA volem ser tu! Volem ser les teves il•lusions, les teves idees, els teus somnis. Volem compartir les teves preocupacions i donar resposta a totes elles. Ens agradaria acompanyar-vos en el camí del lloguer, venda o gestió de casa vostra, de la vostra llar.

MCPISOSBARCELONA som membres de l'AIC, que forma part del Col•legi d'API de Barcelona i som també Agents Immobiliaris Registrats per la Generalitat de Catalunya amb el número 4531.

iStock_000030905380Large.jpg iStock_000030905380Large.jpg Fotolia_59404639_L.jpg iStock_000023296348Large.jpg